Nieuws

VERKOOP LOOPT GOED, NOG TWEE WONINGEN BESCHIKBAAR

Op 19 maart jl zijn we gestart met de verkoop van 33 eengezinswoningen en 11 appartementen in het project Florijn, Utrecht. De inschrijvingen waren overweldigend en het verkoopteam is volop bezig met het voeren van de aankoopgesprekken met de gelukkige optanten. De eerste contracten voor zowel de appartementen als de Stads- en Parkwoningen zijn inmiddels getekend en er staan er nog veel meer aan te komen.

Op dit moment hebben wij nog een tweetal bouwnummers beschikbaar. Het gaat hier om twee Parkwoningen, bouwnummers 29 en 35. Heb je interesse in een van deze bouwnummers, kijk dan snel onder het aanbod voor meer informatie over de betreffende bouwnummers.

Zoveel is bereikbaar vanuit Utrecht

Centraler in het land kun je niet wonen. Utrecht is de plek waar de belangrijkste snelwegen elkaar kruisen. Vanuit Florijn ben je in no-time op de A2, A12, A28 en A27, waarmee een groot deel van Nederland goed en snel bereikbaar is. Niet alleen met de auto trouwens, ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld in deze stad. Leidsche Rijn heeft zijn eigen station. Van daaruit ben je in vier minuten op Station Utrecht Centraal.